Location

Description

POZITA Përkthyes/e për gjuhën Shqipe-Franceze-Shqipe

PËRGJEGJËSITË Të ketë aftësi të prkthimit të gjuhës shqipe në Franceze dhe anasjelltas në mënyrë profesionale si në të shkruar ashtu edhe në të folur.
SI TË APLIKONI Për të aplikuar për këtë pozitë ju lutemi na dergoni të dhënat tuaja dhe bashkangjiteni CV-në tuaj në këtë e-mail adresë: [email protected]