Location

Description

POSITION

Përkthyes/e për gjuhën Shqipe-Serbe-Shqipe

 

RESPONSIBILITIES

Të ketë aftësi të prkthimit të gjuhës shqipe në gjuhën serbe dhe anasjelltas në mënyrë profesionale si në të shkruar ashtu edhe në të folur.

 

HOW TO APPLY

Për të aplikuar për këtë pozitë ju lutemi na dergoni të dhënat tuaja dhe bashkangjiteni CV-në tuaj në këtë e-mail adresë: [email protected]

Tagged as: