Location

Description

POSITION
Menaxhere e marketingut

 

RESPONSIBILITIES
Të ketë aftësi të mira komunikuese,
Përojë ne fushën e menaxhimit të marketingut,
Të diplomuarit në fushën përkatëse kanë përparësi.

HOW TO APPLY
Për të aplikuar për këtë pozitë ju lutemi na dergoni të dhënat tuaja dhe bashkangjiteni CV-në tuaj në këtë e-mail adresën tonë [email protected]

Tagged as: